Geschiedenis - Kalkuz

Geschiedenis

Hoe ons mooi verhaal begon.

2000

Het begon heel simpel toen Turgay Kalkuz zijn ramen en deuren wilde vervangen. Hij schakelde hiervoor een externe leverancier in. De leverancier bood echter niet de beloofde service dus besloot Kalkuz het probleem zelf op te lossen. Hij nam contact op met de producent Aldra en regelde zelf dat de levering plaatsvond. Dit was de belangrijkste stap in de opstart van zijn bedrijf en hier begon ook de productieve relatie tussen Kalkuz en Aldra.

2001

Op dit moment was Kalkuz nog een vastgoedmakelaar in Duitsland. Hij wilde een nieuwe weg inslaan en zag hier de kans om samen met Aldra te werken. Die kans werd ook door Aldra met open armen ontvangen. Het plaatsen van ramen en deuren was oorspronkelijk niet zijn corebusiness maar Kalkuz zag de kans om te groeien en greep die.  

2004

Duitsland werd overspoeld met inferieure producten afkomstig uit Polen. Kalkuz was hier absoluut niet blij mee. Hij wilde absoluut enkel kwaliteit leveren en dus maakte hij de sprong van Hannover naar Deurne. Daarbij heeft hij Aldra ook kunnen overtuigen om hun exclusieve leverancier te worden in België.

2005

De eerste Belgische klant is een feit. Meneer Maes kwam bij Kalkuz voor een simpele offerte maar na een goed gesprek was hij verkocht. Kalkuz installeerde alle ramen, deuren en rolluiken van zijn nieuwbouwhuis. Tot op de dag van vandaag is Meneer Maes nog even tevreden over de service die Kalkuz hem had geboden.

2006

Één jaar na zijn verhuis naar België besloot Kalkuz de eerste showroom te openen in Leopoldsburg. Dit is tot op heden nog steeds de lievelingsplek van Kalkuz. Dit is namelijk de plaats waar hij de meeste groei heeft gekend.

2007

In oktober werd de eerste grote mijlpaal bereikt voor Kalkuz. In dit jaar realiseerde hij de droom van zijn 200ste klant. Het harde werk van Kalkuz werd beloond met de tevredenheid en vertrouwen van zijn klanten.

2010

Kalkuz heeft zijn draai gevonden in België. De voorbije jaren werd hard gewerkt om de mijlpaal van 1000 klanten te bereiken. Dit was een ware getuigenis van zijn doorzettingsvermogen en constante kwaliteit.

2013

Kalkuz heeft zijn eerste prestigeproject binnen. Kalkuz stak met kop en schouders boven de concurrenten uit en kreeg de mogelijkheid om het woonproject “Binnenhof” in Hoeselt te voorzien van ramen en deuren. De essentie van dit woonproject was duurzaamheid en met trost kan Kalkuz zeggen dat hij daar een grote rol in heeft gespeeld.

2014

Vlak na project “Binnenhof” slaagde Kalkuz er ook in om Campus Irena in Brussel te strikken. Campus Irena is een kwalitatieve en moderne site voor studentenhuisvesting dat plaats biedt aan 548 studenten in hartje Elsene. Kalkuz maakt met veel trots deel uit van dit project.

2019

Vanaf januari 2019 begon Kalkuz aan een proces van bedrijfsvernieuwing, waarbij zowel de website als de huisstijl een volledige transformatie ondergingen.

Hiermee is Kalkuz klaar om de toekomst tegemoet te gaan.


Bezoek ons

Wil je graag ons hele assortiment bekijken? Of ben je gewoon op zoek naar vrijblijvend advies?

Bezoek onze showroom te Leopoldsburg dan.

Hier ontvangen wij jou met open armen en bekijken we samen hoe we aan jouw toekomst kunnen werken.

Contacteer ons

We bellen je terug

Onze adviseurs nemen binnen de 48 uur terug contact met u op, om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Callback
Bezoek onze showroom Kalkuz
Whatsapp
1