Hout-alu deuren - Kalkuz

Hout-alu deuren

Uw ramen en deuren installateur sinds 2001

Kwaliteit deuren? Kies voor hout-alu!

Ben jij een persoon die enkel genoegen neemt met het beste van het beste? Kies dan voor de hout-alu deuren van Kalkuz! Met onze hout-alu deuren krijg je de voordelen van de warmte-isolatie van aluminium en de geluidsisolatie van hout. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Op gebied van personalisatie hebben we een grote variëteit aan kleuren en structuren. Zo kan je kiezen voor een aluminium raamkozijn voor een modern bedrijfsgebouw of een houten raamkozijn voor je landelijk huis. Ben je overtuigd van de meerwaarde die de hout-alu ramen van Kalkuz je kunnen bieden?

Design

Onze hout-alu deuren zijn een van de meeste personaliseerbare producten van Kalkuz. De uitvoering van jouw hout-alu deuren kan je dus volledig zelf bepalen. Voor een modern bedrijfsgebouw of kantoor kan je kiezen voor een aluminium deurkozijn met een strakke afwerking. Als je jouw landelijk huis een warme uitstraling wilt geven zijn er onze houten raamkozijnen. Wat je maar wilt, Kalkuz staat voor je klaar. Ben je benieuwd naar welke uitvoeringen Kalkuz precies aanbiedt? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Onze adviseurs helpen je graag verder!

Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Voeg je koptekst tekst hier toe

Kwaliteit

Onze hout-alu deuren worden gemaakt uit Accoya-hout. Dit is een nieuwe houtsoort die wordt vervaardigd uit snelgroeiende naaldbomen uit duurzaam beheerde bossen. Dankzij het gifvrij productieproces, dat de natuurlijke schoonheid van het hout bewaart, is Accoya een hoogwaardig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat uitstekend te bewerken is. Voor verdere technische specificaties verwijzen wij je naar onze informatiebrochures.

Isolatie

De hout-alu deuren van Kalkuz zijn een absolute uitblinker wat betreft isolatievermogen. Dankzij de combinatie van hout en aluminium in onze deuren zijn wij in staat om optimale warmte– en geluidsisolatie te kunnen leveren. Hout heeft namelijk van nature een geluiddempend effect dankzij de zwaardere massa. Aluminium biedt daarentegen de meeste efficiënte warmte-isolatie. Heb je interesse in verdere specificaties van onze hout-alu deuren? Bekijk dan zeker onze infobrochures!

Voeg je koptekst tekst hier toe

Onderhoud

De mate waarin je jouw hout-alu deuren moet onderhouden is afhankelijk het soort deurkozijn. Als je kiest voor onze aluminium deurkozijn ben je er even goed van af als met onze aluminium deuren. Deze vergen namelijk slechts sporadisch onderhoud. Enkele poetsbeurten per jaar met een zachte spons en lauw water volstaan! Als je kiest voor een houten deurkozijn zal het onderhoud iets meer aandacht eisen. Wil je weten wat dat onderhoudsproces precies inhoudt? Neem dan zeker contact met ons op, onze experts helpen je met alle genoegen verder!

Informatie & brochures

Bijkomende technische informatie is hieronder te raadplegen in de bijgevoegde PDF-bestanden. Heb je nog hierna nog vragen?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Accoya Brochure
Bekijken
Voordelen Accoya
Bekijken
Onderzoekresultaten Accoya
Bekijken

Bezoek ons

Wil je graag ons hele assortiment bekijken? Of ben je gewoon op zoek naar vrijblijvend advies?

Bezoek onze showroom te Leopoldsburg dan.

Hier ontvangen wij jou met open armen en bekijken we samen hoe we aan jouw toekomst kunnen werken.

Contacteer ons

We bellen je terug

Onze adviseurs nemen binnen de 48 uur terug contact met u op, om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Callback
Bezoek onze showroom Kalkuz
Whatsapp
1