Over Ons - Kalkuz

Over Ons

Maak kennis met Kalkuz.

20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar lang ervaring, is Kalkuz uw partner betreft ramen en deuren. Daar blijft het echter niet bij, ons assortiment is vrijwel onbegrensd. Gaande van ramen en deuren naar screens, zonweringen, garagepoorten, rolluiken en nog veel meer.

De enige manier om mee met de tijd te blijven is door je steeds aan te passen. Daarom is nu het moment aangebroken om mijn zoon Ahmet een leidinggevende functie te geven. Zijn moderne visie zal Kalkuz nog verder doen groeien.

Turgay Kalkuz Oprichter/Architect
Turgay Kalkuz - Oprichter/Architect


Flexibele klantenservice

Bij KALKUZ hebben we in de jaren sinds de oprichting een flinke naam opgebouwd voor onszelf. Wij houden onszelf altijd aan extreem hoge kwaliteitsvereisten, daarom zijn al onze installateurs erg ervaren en bedreven met het plaatsen en onderhouden van onze producten.

Professionele partners

Tevens bieden wij ook enkel hoogkwalitatieve producten, hiervoor werken we met gerenommeerde Duitse leveranciers zoals Schüco, Kömmerling, Aliplast en Warema.

Passiefwoningen

KALKUZ staat ook voor groen en duurzaam! Wij streven ernaar uw huis zo passief mogelijk te maken. Hier houden we rekening met de Energie Prestatie Normen en de landelijke normen. KALKUZ is ook een van de eersten die door de RAL-certificaten erkend werd.
Ontdek hier hoe u uw huis groener kunt maken!


Bezoek ons

Wil je graag ons hele assortiment bekijken? Of ben je gewoon op zoek naar vrijblijvend advies?

Bezoek onze showroom te Leopoldsburg dan.

Hier ontvangen wij jou met open armen en bekijken we samen hoe we aan jouw toekomst kunnen werken.

Contacteer ons

We bellen je terug

Onze adviseurs nemen binnen de 48 uur terug contact met u op, om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Callback
Bezoek onze showroom Kalkuz
Whatsapp
1