Aluminium ramen - Kalkuz

Aluminium ramen

Uw ramen en deuren installateur sinds 2001

Alu ramen

Aluminium staat bekend als een zeer kwalitatief constructiemateriaal. Bij Kalkuz maken we optimaal gebruik van de betrouwbaarheid van aluminium in onze ramen. De aluminium ramen van Kalkuz bieden een uitstekende isolatie, hebben een moderne uitstraling en zijn het meest onderhoudsvriendelijk. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden die de aluminium ramen van Kalkuz je kunnen bieden?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts helpen je graag verder!

Kwaliteit

De aluminium ramen die Kalkuz aanbiedt zijn van het merk Schüco. Schüco is een van de meest toonaangevende aanbieders van hoogwaardige aluminium raamsystemen. De producten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

Isolatie

In de aluminium ramen van Kalkuz wordt een optimale warmte-isolatie gerealiseerd door het gebruik van een 3-kamersysteem met stilstaande lucht en een onderbreking die de warmtegeleidende eigenschappen van aluminium tenietdoen. Kortom, aluminium ramen van Kalkuz houden de warmte binnen en de tocht buiten! Ben je echter op zoek naar ramen met een optimale warmte- én geluidsisolatie?

Bekijk dan zeker onze hout-aluramen!

Design

Schüco AWS 90

Aluminium ramen hebben een zeer moderne en strakke uitstraling. De stabiliteit van aluminium ramen geeft ons de mogelijkheid om creatieve constructies in elkaar te zetten, zoals: glazen schuifwanden, zeer grote ramen, hele glaswanden en veel meer. Ben je benieuwd naar welke constructies Kalkuz voor jou kan realiseren?

Neem dan zeker contact met ons op, onze experts helpen je zo snel mogelijk verder!


Bijzondere alu-ramen

Aliplast

Steellook

Aluminium Steellook

Onderhoud

De aluminium ramen van Kalkuz zijn het meest gemakkelijk te onderhouden van alle soorten ramen. Onze aluminium ramen stoten vuil en stof af dankzij de aard van het gebruikte aluminium. Net als bij onze PVC-ramen volstaan slechts enkele poetsbeurten per jaar om je ramen te laten schitteren. Hou er echter rekening mee dat je geen agressieve reinigingsmiddelen mag gebruiken, deze kunnen je aluminium ramen beschadigen.

Informatie & brochures

Bijkomende technische informatie is hieronder te raadplegen in de bijgevoegde PDF-bestanden. Heb je nog hierna nog vragen?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Schüco Brochure
Ontdek wat design ramen, deuren en schuifdeuren voor uw woning betekenen
Bekijken
Schüco AWS 75 SI+
Productbrochure van Schüco voor AWS 75 SI+
Bekijken
Schüco 90 AWS SI+
Productbrochure van Schüco voor 90 AWS SI+
Bekijken

Bezoek ons

Wil je graag ons hele assortiment bekijken? Of ben je gewoon op zoek naar vrijblijvend advies?

Bezoek onze showroom te Leopoldsburg dan.

Hier ontvangen wij jou met open armen en bekijken we samen hoe we aan jouw toekomst kunnen werken.

Contacteer ons

We bellen je terug

Onze adviseurs nemen binnen de 48 uur terug contact met u op, om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Callback
Bezoek onze showroom Kalkuz