Aluminium deuren - Kalkuz

Aluminium deuren

Uw ramen en deuren installateur sinds 2001

Ben je op zoek naar sterke en stabiele deuren met een moderne uitstraling? Kies dan voor de aluminium deuren van Kalkuz! Door het gebruik van aluminium in onze deuren kunnen wij je garanderen dat jouw nieuwe deuren niet zullen krenken onder de druk van dagelijks gebruik. Onze aluminium deuren voldoen aan de hoge isolatiewaarden die nodig zijn om wind, kou en geluid buiten je gebouw te houden. Verder zijn de aluminium ramen van Kalkuz beschikbaar in een grote variëteit aan opties en zijn ze zeer gemakkelijk in onderhoud. Is je interesse gewekt in onze aluminium ramen?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen je met plezier verder!

Design

De opties aan personalisatie van de aluminium deuren van Kalkuz zijn schijnbaar oneindig. Ben je op zoek naar een moderne uitstraling voor je kantoor? Of eerder een landelijk gevoel voor je huis? Bij Kalkuz is de keuze aan jou. Ook de uitvoering van je nieuwe aluminium deuren zijn bij Kalkuz aan te passen naar hartelust. Zo biedt Kalkuz verschillende soorten schuifsystemen aan voor je deuren en daar bovenop kan je de onderdelen ervan ook nog eens aanpassen naar jouw smaak.

Kwaliteit

De aluminium deuren van Kalkuz worden op maat gemaakt door onze premium partner SchücoSchüco is een Duits bedrijf met een oog voor de hoogste standaarden van kwaliteit. Hierdoor vertrouwen wij ook op hun voor de productie van onze aluminium ramen. De producten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van designcomfortveiligheid en energiezuinigheid. Ben je overtuigd van de kwaliteit van de aluminium ramen die Kalkuz levert? Aarzel niet en vraag meteen een offerte aan!

Isolatie

Aluminium wordt wereldwijd ingezet als een kwalitatief constructiemateriaal vanwege de sterkte en stabiliteit die het materiaal met zich meebrengt. Kalkuz tracht hier optimaal gebruik van te maken in onze aluminium deuren. Door de hoge vormstabiliteit van aluminium is het mogelijk om onderdelen te vervaardigen met een zeer precieze pasvorm; dit is van groot belang bij de vervaardiging van componenten met een hoge isolatiewaarde. Aluminium is van nature ook zeer efficiënt binnenhouden van warmte en het buitenhouden van kou. Deze twee eigenschappen zorgen voor het optimale isolatievermogen van de aluminium deuren van Kalkuz. Ben je geïnteresseerd in de precieze werking van het isolatiesysteem van onze aluminium deuren? Bekijk dan zeker onze infobrochures!

Schüco DCS

Een grotere woon- en leefkwaliteit begint tegenwoordig al aan de voordeur – met het Schüco Door Control System (DCS). Het Schüco Door Control System (DCS) is een uniek modulair deurmanagementsysteem – voor deurcommunicatie en toegangscontrole. DCS combineert comfort en veiligheid met de modernste technologie en aantrekkelijk design – en is tevens zeer eenvoudig te bedienen. Het resultaat is een uniek en uiterst betrouwbaar systeem. 

  • Deurcommunicatie en toegangscontrole in één module geïntegreerd
  • Rechtstreeks aansluiting aan het Touch Display, bijvoorbeeld elektrische openers (aanbevolen voor binnendeuren)
  • Schakelkast met kabel naar Touch Display
  • Instellen ook achteraf mogelijk
SCHÜCO DOOR CONTROL SYSTEM

Onderhoud

Net als onze PVC-deuren zijn de aluminium deuren van Kalkuz uiterst gemakkelijk te onderhouden. Wegens de elektrostatische eigenschappen van onze aluminium deuren stoten ze als het ware vuil en stof af! Dit is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar deuren die weinig aandacht vergen. Bij de enkele poetsbeurten per jaar maak je best gebruik van een zachte spons en een ph-neutraal reinigingsmiddel. Agressieve schoonmaakmiddelen en schuursponzen kunnen je aluminium deuren namelijk beschadigen. Wil je meer te weten komen over het onderhoudsproces van onze aluminium deurenNeem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je met plezier verder!

Ben je benieuwd naar welke opties Kalkuz nu precies aanbiedt?

Neem dan zeker contact met ons op. Onze adviseurs helpen je meteen verder!

Informatie & brochures

Bijkomende technische informatie is hieronder te raadplegen in de bijgevoegde PDF-bestanden. Heb je nog hierna nog vragen?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Schüco alu venster en deuren brochure
Aluminium venster en deursysteem door Schüco
Bekijken
Schüco AWS 75 brochure
Aluminium raamsysteem
Bekijken
Schüco AWS 90 brochure
Aluminium raamsysteem
Bekijken
Flyer-RUSTIKAL
Bekijken
Flyer EXCLUSIV - Inotherm voordeuren
Bekijken
Model AKTION 24 - Inotherm voordeuren
Bekijken
Model EXCLUSIV - Inotherm voordeuren
Bekijken
Model SELECT - Inotherm voordeuren
Bekijken

Bezoek ons

Wil je graag ons hele assortiment bekijken? Of ben je gewoon op zoek naar vrijblijvend advies?

Bezoek onze showroom te Leopoldsburg dan.

Hier ontvangen wij jou met open armen en bekijken we samen hoe we aan jouw toekomst kunnen werken.

Contacteer ons

We bellen je terug

Onze adviseurs nemen binnen de 48 uur terug contact met u op, om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Callback
Bezoek onze showroom Kalkuz
Whatsapp
1