<span data-lazy-src=

Getuigenissen

Uw ramen en deuren installateur sinds 2001.

Bij Kalkuz zijn we overtuigd van de kwaliteit van de diensten die wij bieden. We zijn er top op heden ook in geslaagd om een duizendtal mensen te overtuigen.

Lees hier enkele getuigenissen van onze tevreden klanten!

Kalkuz ervaring door Marco Demano

Prima ontvangst

Marco Demano Particulier
Kalkuz ervaring door Fabienne Denisson

Heel vriendelijk , behulpzaam en goede service

Fabienne Denisson Particulier
Kalkuz ervaring door Jasdeep Mann

Goede en snelle service, ramen en deuren van topkwaliteit. Snelle plaatsing.

Jasdeep Mann Particulier
Kalkuz ervaring door Erdemir Çalık

Snelle levering behulpzaam personeel en Zeer goede kwaliteit van ramen en deuren, alles mooi afgewerkt en het werf netjes achtergelaten, bedankt kalkuz ????

Erdemir Çalık Particulier
Kalkuz ervaring door Kaat

Zeer tevreden zowel van bij de opstart van de bestelling tot bij de uitvoering van de werken.Snelle levering en plaatsing .Bedrijf sterk aan te bevelen Prijs/kwaliteit Top

Kaat Particulier
Kalkuz ervaring door Neslihan Sarıyürek

Ik ben recent verhuisd naar een appartement waarvan alle ramen en deuren door Kalkuz zijn gezet. We zijn ENORM tevreden. We leven aan een hele drukke weg maar merken er amper iets aan dankzij onze geluids-blokkerende schuiframen. We voelen ons extra veilig aangezien alle ramen en deuren opmerkelijk stevig en betrouwbaar zijn. Wanneer we later zelf gaan bouwen is Kalkuz zeker onze eerste keuze.

Neslihan Sarıyürek Particulier
Kalkuz ervaring door Nihat Dönmez

Top kwaliteit Top service ! Prijs vs. Kwalilteit verhouding is juist. Jarenlang geen zorgen meer voor men vensters, profielen, deuren, rolluiken. Enkel volop genieten. Echte aanrader voor wie aan het bouwen of renoveren is. Bedankt voor jullie super geleverde werken !

Nihat Dönmez Particulier
Kalkuz ervaring door Yusuf Durmaz

TOP kwaliteit en een heel goede service! . Wij raden deze firma zeker aan, indien u nieuwe ramen en of deuren wilt bestellen.

Yusuf Durmaz Particulier
Kalkuz ervaring door Yasemin Serdan

Heel tevreden komen afspraken na, hebben oog voor detail werken het ook mooi af. Top kwaliteit van ramen heel te vreden. Altijd bereikbaar en het naservice ook super. Ook heel aangenaam in omgang en vriendelijk. Ik raad het aan iedereen aan 🙂

Yasemin Serdan Particulier
Kalkuz ervaring door Ali

Kwalitatieve ramen en deuren, offerte binnen de 3dagen gekregen! heel vriendelijke boekhouder.

Ali Particulier
Kalkuz ervaring door Nico Epis

TOPKWALITEIT, EEN ECHTE AANRADER, wij hebben voor onze woning gekozen voor de ramen en deuren van KALKUZ, niet voor de prijs maar voor de juiste begeleiding naar een correcte prijs/kwaliteits verhouding en het juiste merk. Wij werden vriendelijk ontvangen in de showroom en volledig ontzorgd. Zij stelde de juiste vragen en begeleide ons naar de juiste materialen en merken. Ook de isolatiewaarden bij de profielen die wij mooi vonden zijn zeer goed uitgelegd geweest. Opbouw van de profielen is volledig besproken en bekeken. In hun showroom hebben zij van elk merk en type, zowel een snede profiel als een compleet raam en/of deur staan. Waardoor je niet enkel naar het raam kan kijken maar ook wat er in zit, dit vonden wij ook zeer belangrijk bij het maken van onze keuze. Vanaf bestelling tot plaatsing verliep alles volledig vlekkeloos. Alles is zeer mooi afgewerkt, tot het laatste kitnaadje in orde! Prachtig gewerkt!!

Nico Epis Particulier
Kalkuz ervaring door Hande Nur Şeker

Wij hebben onze ramen en deuren door Kalkuz laten vervangen en zijn bijzonder tevreden over onze keuze en het resultaat. We kregen hele goede uitleg en de bestelling was netjes op tijd.

Hande Nur Şeker Particulier
Kalkuz ervaring door Haroun Elma

Zeer goede dienstverlening. Het begint al met een aangenaam éérste gesprek, ik bracht mijn plannen van het huis mee met betrekking het vervangen van ramen en deuren (ramen van enkel glas naar driedubbel glas met rolluiken). Ik ben zeer goed geïnformeerd, er wordt niets aan het toeval overgelaten. Prijs en kwaliteit niet te vergelijken met concurrenten. Na akkoord zijn de opmetingen uitgevoerd en binnen de 5 weken was alles professioneel geplaats. Na de plaatsing komen de verantwoordelijken van het bedrijf alles nog een keer controleren. Echt om u tegen te zeggen, een aanrader voor iedereen. Afspraken worden echt nageleefd, wat vandaag de dag niet meer zo evident is.

Haroun Elma Particulier
Kalkuz ervaring door Efkan Baskan

Zeer tevreden over de kwaliteit / service van Kalkuz. Van begin tot einde goede begeleiding gekregen van Ahmet! Foto’s spreken voor zich… Doe zo verder kalkuz!

Efkan Baskan Particulier
Kalkuz ervaring door Gerard Hermans

Voor een grondige renovatie van een woning in Bokrijk (Genk), kozen wij voor Kalkuz. We zijn zeer tevreden! Afspraken worden correct nagekomen; zeer goede verhouding prijs/kwaliteit; mooie afwerking en plaatsing!

Gerard Hermans Particulier
Kalkuz ervaring door Nancy Timmermans

Goede service ook na het plaatsen van ramen en deuren, eerlijke prijzen.

Nancy Timmermans Particulier
Kalkuz ervaring door Domenico Tomassi

Heel goede service, ik ben echt blij met de mooie ramen en alles perfect afgewerkt. Alles verloopt volgens afspraak. Een heel leuke samenwerking.

Domenico Tomassi Particulier
Kalkuz ervaring door Martine Verhaeren

TOP kwaliteit en een heel goede service! Altijd bereikbaar en u wordt steeds snel en correct geholpen. Wij raden deze firma zeker aan, indien u nieuwe ramen en of deuren wilt bestellen. De afwerking is heel goed en mooi gedaan. De werkmannen zijn heel vriendelijk, beleefd en leveren goed werk!

Martine Verhaeren Particulier
Kalkuz ervaring door Rafael Michiels

Een uiterst correcte service met behulpzaam personeel, die zeer goed vakwerk afleveren en dit alles volgens de vooraf gemaakte afspraken. Ik ben een zeer tevreden klant!

Rafael Michiels Particulier
Kalkuz ervaring door Suzy Broux

Zeer mooie ramen en rolluiken geplaatst, heel vriendelijk, uitstekende service, komen onmiddellijk, top team.

Suzy Broux Particulier
Kalkuz ervaring door Annabelle Hamaekers

Super snelle service bij het plaatsen van onze ramen. Werken ook heel netjes en snelle levering. Top Service !

Annabelle Hamaekers Particulier
Kalkuz ervaring door Nathalie Nijsten

Goede dienstverlening en opvolging. Prachtige ramen en deuren, fijne afwerking en vriendelijk personeel. Het geld waard!

Nathalie Nijsten Particulier
Kalkuz ervaring door Vincent Hamaekers

Big thanks to Kalkuz, Ahmet Kalkuz and team!! Top ramen en deuren, top service.

Vincent Hamaekers Particulier
Kalkuz ervaring door Kurt Geens

De firma Kalkuz heeft mij aangenaam verrast , bij onze renovatie…is alles goed verlopen, geen verrassingen , alles volgens de afspraak…onze oude ramen voorzichtig uitgebroken, daarna ook alles proper opgeruimd…de nieuwe mooi geplaatst…PVC ramen van een zeer goede kwaliteit. Bij een volgende renovatie zal ik met Kalkuz opnieuw de werken laten uitvoeren…ook de dame aan de receptie…vriendelijk…echt een goed Limburgs bedrijf…de bazen zijn zeer correcte mensen…en komen na de werken alles zelf inspecteren… Echt en fijne samenwerking. Kurt Geens (immo invest)

Kurt Geens Particulier
Kalkuz ervaring door Robert Vervoort

Aanrader, perfecte afwerking en opvolging van het project, steeds vriendelijk en correct.

Robert Vervoort Particulier
Kalkuz ervaring door Tom Ceunen

Een paar weken na de vlotte opmeting van onze vliegenramen en plissé vliegendeur was het vandaag tijd voor de montage. Stipt op het vooraf afgesproken uur waren de monteurs aanwezig. Door de opbouw van onze ramen en deuren was de installatie zelf niet de gemakkelijkste en was het echt milimeterwerk. Door actief mee te denken alsook door hun technische ervaring hebben de plaatsers van Kalkuz dit echter heel professioneel aangepakt met een prachtig eindresultaat als gevolg. Een dikke pluim voor stiptheid, vriendelijkheid en proper werken!

Tom Ceunen Particulier
Kalkuz ervaring door DJ Karya

Zeer tevreden van deze Firma KALKUZ! zeker 5 sterren waard,
Alles volgens beloften uitgevoerdt Heel soepele communicatie open en duidelijk! Zelfs advies gekregen hoe we het beter konden aanpakken
TOP SERVICE!
Echte aanrader!!!

DJ Karya Particulier
Kalkuz ervaring door Fabian De Nutte

Dank u wel Kalkuz…net nieuwe voordeur geplaatst door Kalkuz..Ben er super blij mee.. Zeker ook een duim omhoog voor de 2 plaatsers van de deur.. zeer vriendelijke mannen die weten waarmee ze bezig zijn…en dit op ongeveer 1uur tijd .Echte vakbekwame mannen..sta er van te kijken…zal jullie zeker aanraden bij iedereen die ik ken ..Dank u wel Kalkuz… Mvg Fabian De Nutte.

Fabian De Nutte Particulier
Kalkuz ervaring door Gilbert Hulsmans

Zeer voordelige prijzen. Verzorgde afwerking. Afspraken worden correct nageleefd

Gilbert Hulsmans Particulier
Kalkuz ervaring door Pascale Vanden Broeck

Met dank aan het Kalkuz team. Een bedrijf met kwaliteits ramen en deuren, een zeer goede na service en het hart op de juiste plaats.

Pascale Vanden Broeck Particulier
Kalkuz ervaring door Ömer Nida Ünal

De kwaliteit en service waren geweldig. Een bedrijf waar u tevreden over zult zijn. Zou het iedereen aanraden.

Ömer Nida Ünal Particulier
Kalkuz ervaring door Jerry Vanrusselt

Super kwaliteit voor de beste prijs.

Jerry Vanrusselt Particulier
Kalkuz ervaring door Schaffi Rosanna

Goede prijs, goed service, mooi geplaatst en netjes opgeruimd.

Schaffi Rosanna Particulier
Kalkuz ervaring door Julie Vermeulen

Top kwaliteit ! En super vriendelijk personeel.
Alles was op tijd en heel snel geplaatst. In 1 woord top !

Julie Vermeulen Particulier

Bezoek ons

Wil je graag ons hele assortiment bekijken? Of ben je gewoon op zoek naar vrijblijvend advies?

Bezoek onze showroom te Leopoldsburg dan.

Hier ontvangen wij jou met open armen en bekijken we samen hoe we aan jouw toekomst kunnen werken.

Contacteer ons

We bellen je terug

Onze adviseurs nemen binnen de 48 uur terug contact met u op, om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Callback
Bezoek onze showroom Kalkuz
Whatsapp
1