PVC deuren - Kalkuz

PVC deuren

Uw ramen en deuren installateur sinds 2001

Design

Wil jij jouw deuren volledig personaliseren naar jouw smaak? Met de PVC-deuren van Kalkuz is de keuze volledig aan jou.

Onze PVC-deuren zijn namelijk beschikbaar in een breed gamma aan kleuren, structuren en onderverdelingen.

PVC Deuren

Ben je op zoek naar degelijke deuren tegen een schappelijke prijs? Kies dan voor de PVC-deuren van Kalkuz. Onze PVC-deuren zijn namelijk zeer budgetvriendelijk. Maar dat zegt heus niets over de kwaliteit. De PVC-deuren die Kalkuz plaatst zijn afkomstig van het Duitse kwaliteitsmerk Aldra, die tevens ook onze PVC-ramen fabriceert. PVC-deuren bieden een betere isolatie, waardoor je dus meer zal kunnen besparen op je energiefactuur. Verder zijn de PVC-deuren van Kalkuz beschikbaar in een breed gamma van kleuren en zijn ze zeer gemakkelijk te onderhouden. Ben je nieuwsgierig naar wat onze PVC-deuren nog meer te bieden hebben? Neem dan zeker contact met ons op, onze experts helpen je zo snel mogelijk verder!

Kwaliteit

De PVC-deuren die Kalkuz plaatst zijn afkomstig van het Duitse merk Aldra. Aldra is sinds 1888 bezig met het maken van ramen en deuren. Over hun ervaring valt dus niet te twijfelen. Aldra maakt in hun deuren gebruik van de befaamde Kömmerling-profielen en. Kömmerling zijn de Europese marktleider van PVC-profielen voor ramen en deuren. Daardoor kunnen zij hoogkwalitatieve en economische oplossingen garanderen voor al uw buitenschrijnwerk. Bent u geïnteresseerd in de verdere specificaties van onze PVC-deuren? Bekijk dan zeker onze infobrochures of neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen je meteen verder.

Kalkuz PVC Deuren

Isolatie

De PVC-deuren van Kalkuz zijn zo efficiënt in het buitenhouden van kou en geluid dat we met trots . PVC-deuren beschikken over een driekamersysteem met uitstekende dichtingen. Deze zullen ervoor zorgen dat jouw deuren optimaal isoleren tegen de kou en buitenhuis geluid. De professionele warmte isolatie maakt dat onze PVC-deuren ook energiebesparend zijn, waardoor je dan ook kan besparen op je energiefactuur. Ben je overtuigd van het isolatievoordeel dat de PVC-deuren van Kalkuz jou kunnen bieden? Vraag dan meteen een offerte aan!

Onderhoud

Ben je op zoek naar deuren die een minimaal onderhoud vergen? Kies dan voor de PVC-deuren van Kalkuz. Onze PVC-deuren zijn het meest makkelijk te onderhouden van alle soorten deuren die we aanbieden. Slechts enkele poetsbeurten per jaar zullen volstaan om jouw deuren te laten schitteren! Bij het onderhoud van jouw PVC-deuren gebruik je best lauw water en een zachte spons. Weet wel dat agressieve reinigingsmiddelen je PVC-deuren kunnen beschadigen. Wil je meer weten over het onderhoudsproces van onze PVC-deuren? Neem dan zeker contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder!

Informatie & brochures

Bijkomende technische informatie is hieronder te raadplegen in de bijgevoegde PDF-bestanden. Heb je nog hierna nog vragen?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Aldra PVC en ALU Huisdeuren brochure
Aldra huisdeuren kunststof en aluminium.
Bekijken
Aldra 76 Deuren
Aldra huisdeuren kunststof en aluminium
Bekijken
Aldra 88+ Deuren
Aldra huisdeuren kunststof en aluminium
Bekijken
Geschiedenis van Aldra
kom te weten hoe Aldra tot stand is gekomen
Bekijken
Duurzaamheid met Aldra
lees meer over de aandacht voor duurzaamheid van Aldra
Bekijken
Aldra Zakelijke Brochure
Bekijken

Bezoek ons

Wil je graag ons hele assortiment bekijken? Of ben je gewoon op zoek naar vrijblijvend advies?

Bezoek onze showroom te Leopoldsburg dan.

Hier ontvangen wij jou met open armen en bekijken we samen hoe we aan jouw toekomst kunnen werken.

Contacteer ons

We bellen je terug

Onze adviseurs nemen binnen de 48 uur terug contact met u op, om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Callback
Bezoek onze showroom Kalkuz