Kanteldeuren - Kalkuz

Kanteldeuren

Uw ramen en deuren installateur sinds 2001

Kanteldeuren

Kanteldeur bestaat uit 1 paneel dat naar binnen kantelt tot haar horizontale eindpositie onder het plafond. De All-port kanteldeuren geven u de volledige artistieke vrijheid qua stijl en soort. We bieden u de keuze uit enkele, dubbele of  zelfs meerdere garages. Onze grote selectie stelt u perfect in staat om de geknipte garagepoort te vinden die bij uw huis en smaak past. 

kanteldeur-teckentrup-kalkuz

Kleur en afwerking

Onze kanteldeuren komen in verschillende kleuren en afwerkingen. Allemaal afgestemd op uw smaak.

U kan deze aanpassen aan de kleur van uw gevel, uw voordeur of zelfs uw auto. Wij bieden u daar een keuze uit 200 RAL-kleuren aan.

De afwerking is ook volledig afhankelijk van uw wens. U kunt kiezen voor een klassieke stalen garagedeur of eentje die afgewerkt is met echt hout, voor een authentieke look.

Klik hier voor vrijblijvend advies omtrent uw garagedeuren.

Zij- of ingebouwde deuren


Om het u nog gemakkelijker te maken kunt u ook opteren voor een zijdeur of zelfs eentje die ingebouwd is in je garagepoort. Zo hoeft u niet steeds de kanteldeur te openen, op die manier vermindert u tevens ook het warmteverlies.

Zijdeuren

Dit is een geschikte optie voor degenen die een ruime gevel hebben en het zichzelf nog gemakkelijker willen maken. De zijdeuren worden naast de garagepoort geplaatst en kunnen ook naar wens worden gestileerd. Ze fungeert dus als ingang en vluchtdeur in geval van nood.
Uw garagepoort en zijdeur zullen dus altijd perfect passen bij elkaar.

Ingebouwde deuren

De ingebouwde deuren worden in de garagepoort zelf geïnstalleerd. Voor degenen die geen extra ruimte hebben op hun gevel is dit de ideale oplossing. 

U kan uw garage zo snel en gemakkelijk betreden en verlaten zonder dat u de kanteldeur volledig moet openen. Daarbij bespaart u ook warmte en tijd. 

De ingebouwde deuren passen zodanig in uw garage dat ze bijna niet op te merken zijn. Bekijk ons aanbod gevelbekleding voor garagepoorten die onzichtbaar geïntegreerd zijn in de gevel. 

Aarzel niet en vraag hier uw persoonlijk advies aan! 

Informatie & brochures

Bijkomende technische informatie is hieronder te raadplegen in de bijgevoegde PDF-bestanden. Heb je nog hierna nog vragen?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Teckentrup Brochure
Teckentrup garagedeuren worden al decennia gebruikt in nieuwbouw en bij renovaties.
Bekijken
Kanteldeuren van Teckentrup
Bekijken

Bezoek ons

Wil je graag ons hele assortiment bekijken? Of ben je gewoon op zoek naar vrijblijvend advies?

Bezoek onze showroom te Leopoldsburg dan.

Hier ontvangen wij jou met open armen en bekijken we samen hoe we aan jouw toekomst kunnen werken.

Contacteer ons

We bellen je terug

Onze adviseurs nemen binnen de 48 uur terug contact met u op, om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Callback
Bezoek onze showroom Kalkuz
Whatsapp
1